top of page

Sessies waarin je je overgeeft aan mijn subtiele klanken

 

 

Klankenbad

 

De subtiele vibraties en frequenties stromen tot in de kleinste delen van je lichaam. Door de micromassage komt vastzittende energie in beweging, worden blokkades langzaam opgeheven en komen emoties en gedachten op een zachte manier in balans. Een klankenreis brengt rust en harmonie, verbindt je lichaam opnieuw met haar natuurlijke, ontspannen staat.

 

Tijdens een klankenreis bespeel ik verschillende instrumenten die de elementen vuur, water, aarde, lucht en ether vertegenwoordigen, naast de helende klanken van mijn stem.

 

De reis duurt 1,5 uur tot 2 uur. Ik bied dit individueel aan.

Bijdrage per sessie 120 €

 

Access Consciousness Bars Sessie

‘Bars’ is een verzamelnaam voor 32 ‘energiestaven’ in en rondom je hoofd. Als een geheugen bevatten ze de elektromagnetische lading van alle beperkende gedachten, gewoonten, beslissingen, patronen en overtuigingen, die je ooit had en hebt opgeslagen.

Een behandeling met Bars gidst je via de normale Beta staat (alert bewustzijn) naar Alpha (relaxed bewustzijn) en Theta (meditatieve staat), soms tot Delta (slaap). Het zacht aanraken van de Bars ontlaadt de spanning in deze staven. Het diep gevoel van rust en ontspanning maakt ruimte voor nieuwe mogelijkheden, inzichten en het (h)erkennen van jezelf.

Ik gebruik tuning forks en andere subtiele geluiden die tot op cellulair niveau doorwerken. Zo wordt het regeneratieve vermogen van je lichaam aangesproken en kan het haar genezende werk doen.

 

 

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.

Bijdrage per sessie 120 €

 

 

 

 

 

Herhaling maakt dat jouw lichaam keer op keer deze natuurlijke staat van ontspanning erkent en herinnert. Een reeks van minimum drie sessies geeft een diepere belichaming dan een éénmalige activatie. Natuurlijk is elke Klankenreis of ‘Bars’ op zich ook erg waardevol.

 

De meeste mensen ervaren een klankenreis of een Access Consciousness Bars sessie als een rustgevende ervaring. Verhogen van energie, opluchting, vermoeidheid, duizeligheid of extase kunnen voorkomen. De effecten verschillen van persoon tot persoon en/of van sessie tot sessie.

 

Zorg dat je na ontvangst van de Klankenreis minstens één uur vrijhoudt. Drink na de sessie veel zuiver water zodat de energieën die je niet langer dienen uit het lichaam worden gespoeld.

Anderen over Klankhealing

"Toen ik onlangs een zware persoonlijke beslissing had genomen nodigde Karen me uit voor een sessie Klankhealing. Ik kan niet anders dan zeggen dat het diepgaand, confronterend, zelfs overweldigend was. Klanken kunnen op zich al helend zijn, maar Karen maakte er een zintuiglijke en spirituele totaalervaring van. Ze bracht me in verbinding met diepere, onbewuste lagen in mezelf en liet me die fysiek ervaren. Het voelde als een Sjamanistisch ritueel. Het vraagt vertrouwen en overgave, maar als je bereid bent toe te laten wat komt kan een bezoek aan Karen een katalysator zijn in elk persoonlijk groeiproces. Ik ben in ieder geval teruggegaan…" 

- Lies Daenen

 

bottom of page