top of page

Sessie waarin je je eigen stem activeert

 

Switch.On.Sound (+ Raw cacao + Genetic Key Code Alchemy )

 

Je stemgeluid, je trilling, je waarheid groeit als jij bereid bent te luisteren, naar jezelf.

In de Switch.On.Sound stimuleer ik je om contact te maken met je expressieve zelf door het openen van je stem, een medicijn diep in ieder van ons, dat je kan aanklikken, elk moment van de dag. 

Deze reeks gaat niet over 'mooi' zingen of zangtechniek. Switch.On.Sound maakt je bewust van je stem als sleutel tot het openen van je hart en je kanaal. Hoe je stem vandaag ook klinkt, éénmaal gehoord en gevoeld, verbindt zij zich met een grotere bron van creativiteit. Deze kracht is altijd aanwezig en wil je steunen en inspireren. Je er voor openstellen is het eerste wat dient te gebeuren. 

Tijdens 5 sessies leer je hoe je deze stroom, die overvloed is, kan verwelkomen. We werken met verschillende instrumenten waaronder Essene Chakra Toning, The Tibetan Seed Syllables of the Warrior Mind, Pansori Living Sound, Spiegelwerk en Genetic Key Code Alchemy. 

Wat je mag verwachten:

  • Emotionele heling: Klanken helpen bij het loslaten van emoties; angst, verdriet, weerstand, woede, vreugde ... en het bevorderen van emotioneel welzijn.

  • Energiebalancering: Klanken en hun trillingen beïnvloeden ons energieveld, heffen blokkades op en herstellen de energiestroom. Kracht en balans wordt gevoeld.

  • Ontspanning en stressvermindering: De trillingen en resonanties van onze klanken kalmeren het zenuwstelsel, vertragen de hartslag en verdiepen de ademhaling, verminderen stress, wat leidt tot innerlijke rust en diepe ontspanning. 

  • Meditatie en bewustzijn: Klanken verdiepen meditatie, geven je een korter contact met jezelf waardoor je bewustzijn vergroot.

Switch.On.Sound vertrekt vanuit de kracht van intentie. ‘Mama Amor’, een hart openende cacao, is een gift van een Maya vrouwencollectief dat ik tijdens een verblijf in Guatemala leerde kennen. Het is een smaakvol en sensueel medicijn dat de reis van hoofd naar hart mee begeleidt, daar waar jouw diepere verlangens en intenties gevoeld worden. 

 

​Naast ‘Mama Amor’, zijn er de 5 Core Key Codes van Genetic Key Code Alchemy. Hun subtiele krachtige vibratie ondersteunt meditatie, zij zijn aanwezig op de achtergrond. Een activatie van liefde . focus . creativiteit en harmonie. 

 

5 sessies op rij komen we samen om te delen en elkaar te (h)erkennen in ieders krachtige, soms kwetsbare expressie. Samen brengen we ons energieveld in beweging, verscherpen onze blik en alle zintuigen, allen in dienst van de gemaakte intentie, klaar om tot vervulling te komen.

 

Switch.On.Sound kan je aangaan in kleine groep of je kan kiezen voor een individueel traject. Ik zorg voor een dragende omgeving waarin je je veilig en in vertrouwen kan verbinden. 

Volgende reeks in juni op woensdagavond 05.06 // 12.06 // 19.06 // 26.06 // 03.07 van 18.30 uur tot 21.30 uur  

 

· 5 x transformatie-sessies in groep 
· 5 x raw cacao als openend ritueel

. 5 x Genetic Core Key Code 
· Drankjes en lekkers aanwezig

Investering: 300 €

 

Anderen over Klankhealing

"Toen ik onlangs een zware persoonlijke beslissing had genomen nodigde Karen me uit voor een sessie Klankhealing. Ik kan niet anders dan zeggen dat het diepgaand, confronterend, zelfs overweldigend was. Klanken kunnen op zich al helend zijn, maar Karen maakte er een zintuiglijke en spirituele totaalervaring van. Ze bracht me in verbinding met diepere, onbewuste lagen in mezelf en liet me die fysiek ervaren. Het voelde als een Sjamanistisch ritueel. Het vraagt vertrouwen en overgave, maar als je bereid bent toe te laten wat komt kan een bezoek aan Karen een katalysator zijn in elk persoonlijk groeiproces. Ik ben in ieder geval teruggegaan…" 

- Lies Daenen

 

bottom of page