top of page

Sessies waarin je je eigen stem activeert

 

Switch.On.Sound = Switch.On.Your Sound

 

Tijdens een Switch.On.Sound.sessie stimuleer ik je om contact te maken met je expressieve zelf. Je stemgeluid, je trilling en je waarheid groeien als je bereid bent te luisteren naar jezelf. De stem is voor mij één van de sterkste medicijnen. Ze is aanwezig in ieder van ons.

Switch.on.Sound gaat niet over 'mooi' zingen of zangtechniek maar maakt je bewust van je stem als sleutel tot het openen van je hart. Eénmaal gehoord en gevoeld, verbindt je je met een grotere bron van creatieve kracht die je wil steunen en inspireren. Tijdens 5 sessies leer je hoe je deze stroom, die overvloed is, kunt verwelkomen. 

We werken met verschillende instrumenten waaronder . Essene chakra toning . The Tibetan Seed Syllables of the Warrior Mind . Pansori Living Sound . Spiegelwerk

· 5 x transformatie-sessie  
· 5 x raw cacao als openend ritueel
· Drankjes & lekkers aanwezig

 

Zaterdag 17.02 // 24.02 // 2.03 // 9.03 // 16.03 van 9.30 -12.30 uur

 

Investering: 300 €

 

Anderen over Klankhealing

"Toen ik onlangs een zware persoonlijke beslissing had genomen nodigde Karen me uit voor een sessie Klankhealing. Ik kan niet anders dan zeggen dat het diepgaand, confronterend, zelfs overweldigend was. Klanken kunnen op zich al helend zijn, maar Karen maakte er een zintuiglijke en spirituele totaalervaring van. Ze bracht me in verbinding met diepere, onbewuste lagen in mezelf en liet me die fysiek ervaren. Het voelde als een Sjamanistisch ritueel. Het vraagt vertrouwen en overgave, maar als je bereid bent toe te laten wat komt kan een bezoek aan Karen een katalysator zijn in elk persoonlijk groeiproces. Ik ben in ieder geval teruggegaan…" 

- Lies Daenen

 

bottom of page