top of page

Genetic Key Code Reading

Essential clarity & purity are a true gift from beyond. The collective Genetic Key Codes offer a path to embody this gift, in ease and grace. - Ahnėyah Yahrin

Een Genetic Key Code Reading is een krachtige transformerende sessie die je bewustzijn verruimt. Door de Reading herken je de essenties die op dit ogenblik om aandacht vragen. De Keycodes in jouw opstelling geven duidelijkheid en richting. Ze tonen welke stappen je kunt nemen om tot meer balans en rust in je leven te komen. Tijdens dit verhelderingsproces ontspan je diep. De rust geeft je de kans los te laten wat niet langer dient en je hart te openen voor een activering en upgrade van je DNA.

 

De resultaten van de activering vinden enkel plaats wanneer je je ertoe verbindt de begeleiding die door de Reading wordt gegeven te volgen. Deze begeleiding is geen persoonlijke projectie van mij, maar een gechannelde weerspiegeling van jouw diepste intuïtie en potentieel in het moment.

 

De Online Reading zelf duurt ongeveer 1.15 uur. De kwantum activatie waarop ik me instel vraagt een volledige dag werk.

Ik maak nadien een Chart van de opstelling van de Codes en hun onderlinge verbinding en betekenis. Je krijgt deze Chart samen met de recording toegestuurd. Tijdens de integratieperiode kan je de Reading opnieuw bekijken en beluisteren. Eénmaal gegeven is er activering, driemaal beluisterd is er een diepere belichaming.

 

Wat kan een Reading voor jou betekenen?

 

Het verschil met andere Readings is dat er binnen Genetic Key Code Alchemy geen "persoonlijkheidsboxen" zijn. Elke mens heeft dezelfde collectieve essenties binnen zijn blauwdruk en heeft een gelijk potentieel om elk van deze essenties te belichamen. Op deze manier geeft een Genetic Keycode Reading jou de kans jezelf te bekrachtigen en je te bevrijden van vele dogma's, om zo bewust schepper te worden van je levenservaring.

 

Je kan kiezen voor een ​​algemene reading of je kan komen met een specifieke intentie of vraag , elk onderwerp is welkom. Je ontvangt de informatie die je op dit moment nodig hebt en die  je naar een  ruimer bewustzijn leidt.

 

Voorbereiding, effecten & integratie

 

Het ontvangen van je Reading en Genetic Keycode Chart is een krachtige Kwantum-DNA-activering.

Het is daarom aanbevolen om in serene stilte en focus te zijn bij het ontvangen van de sessie en om daarna ruimte te creëren om de effecten te integreren. Je zal sterke verhelderende/reinigende effecten voelen of een verhoogde energie, opluchting, vermoeidheid, duizeligheid, extase, ... Dit is normaal en verschilt van persoon tot persoon en/of van reading tot reading.

 

Alles hangt samen: hoe beter je de begeleiding van de Reading volgt, hoe sneller je de activering zal integreren in een nieuwe balans. Om het integratieproces te vergemakkelijken, wordt aanbevolen om de dagen na een Reading veel zuiver water te drinken.

bottom of page