top of page
Karen.jpg

'Jeder mensch ist ein kunstler'

- Joseph Buys

Ik hou van het leven met haar ups en downs en haar vele uitdagingen. Ik voel me dankbaar dat ik kan schrijven dat kunst en creatie de rode draad zijn waarrond alles dat ik doe zich weeft.

 

Zo kreeg ik na mijn opleiding als grafisch ontwerpster de kans om de Factor Y uit te bouwen. De Factor Y is een kunstzinnige vrijplaats waar mensen in kansarmoede zichzelf creatief kunnen uitdrukken. Jarenlang coördineerde ik dit sociaal artistieke project, tot een zware burn-out me dwong te vertragen. 

 

“Wie ben ik? Wat kan ik nog en waar wil ik naartoe?” Elke cel in mijn lichaam riep om een andere manier van leven. Deze wake up call was het begin van een nieuwe reis. Ik dook diep in mezelf en zag mijn schaduw, mijn trauma’s en mijn angsten en hoe ze me afscheidden van wat ik het meest verlangde: verbondenheid met mezelf, met de ander en met Moeder Aarde.

 

Heel wat opleidingen, cursussen, workshops en trainingen toonden me de weg naar het hart, naar mijn gids in het avontuur dat ‘leven’ is. Nu luister ik met liefde en volg ik mijn intuïtie en innerlijke wijsheid. Ik voel me belichaamd, hier en nu. Ik omarm de opéénvolgende cycli van licht en donker, van influx en outflow, Out of the Blue.Into Unity.

Hoe kan ik dienstbaar zijn?

 

Ik geloof in de oneindige mogelijkheden die ieder in zich draagt. Elke mens wordt gelukkig en licht geboren. We zijn creatieve wezens, kunstenaars, alchemisten; we manifesteren, het is onze natuur. Iedereen kan op het eigen ritme de schijnbaar diepe kloof tussen binnen en buiten, tussen het afgescheiden zelf en de wereld, opnieuw leren omarmen.

 

Ik zie mezelf als spaceholder, facilitator en coach. Ik ben aanwezig, creëer een veilige ruimte, toon een weg naar schoonheid en help mensen zich-zelf (her)ontdekken. Ik inspireer, bekrachtig en nodig uit om thuis te komen in het hart. Met kunst, klank en transformerend werk, gids ik mensen door hun schaduwen, patronen en blokkades naar de kern van hun waarheid. We verbeelden, bidden, eren en danken de stroom. De eenvoudige en krachtige instrumenten die ik aanreik werken versterkend. Door vertrouwen en overgave worden we lichter en verhogen we onze veerkracht.

 

De naam van mijn onderneming is Out of the Blue.Into Unity. Het is mijn geschenk en toewijding hier op aarde.

 

Ik ben hier en ik wandel samen met jou. Out of the Blue(s).Into Unity. Je bent welkom.

Contact & locatie

Out of the blue

Grensstraat 29

3010 Kessel-lo

✉︎  karen@vandenputte.be ✆ +32 (0)479 849 248
BTW BE0858.205.025

Success! Message received.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Proudly created by NOBS, no ordinary branding school.

SERVICES
CONTACT
bottom of page