top of page

Persoonlijk Gechannelde Key Code 

Embrace and embody your essential purity & sovereign nature for the benefit of all that is. 

- AhnéYah Yahrin

Een Persoonlijk Genetic Key Code wordt exclusief voor jou gechanneld en getekend met potlood en kompas. Het is een sterk geleide inwijding in de diepte van je ware hart. Deze channeling geeft inzicht in je authentieke, unieke wezen en pad van evolutie. De Initiatie omvat drie Persoonlijke Readings die helpen bij het activeringsproces dat plaatsvindt tijdens de Channeling.

 

Dit initiatieproces vraagt van mij minstens één maand tijd. Daarom is geduld, samen met doorzettingsvermogen en een bereidheid om te groeien in bewustzijn, een vereiste. De Code komt enkel door als het hart open is en vertrouwt. Afhankelijk van jouw intentie kan het traject dus meer of minder tijd in beslag nemen.

​​

Aangezien je blinde vlekken helder worden en zich vaak als leermeesters tonen, kan de inwijding gevoelens van onbehaaglijkheid oproepen. Ik hou een veilige ruimte voor jou en begeleid deze momenten van weerstand naar gelukzaligheid en licht.

 

Je kan je dagelijkse leven verder leven, maar het is aanbevolen om bewust en respectvol om te gaan met het in gang gezette proces. Voor een optimaal effect raad ik aan de richtlijnen die de Keycode Readings geven, te volgen. 

 

De Ceremonie begint op het moment dat wij beiden elkaar het ‘ja’ woord geven en de eerste Key Code Reading heeft plaatsgevonden. De Ceremonie eindigt wanneer de Key Code is voltooid en wanneer we samen mediteren en de Ceremonie waardig afsluiten.

 

Bij het boeken van deze initiatie, is er een kennismakingsgesprek. Tijdens deze sessie bepalen we de datums en tijden van de drie Keycode Readings die bij deze initiatie zijn inbegrepen. Bij het boeken van deze service wordt een formulier ingevuld met enkele belangrijke initiële vragen.

 

.

 

Je originele Persoonlijke Genetic Key Code is een uniek activeringskunstwerk waarmee je kunt mediteren of dat je huis als puur esthetisch werk verfraait. Ik stuur je de originele, getekende versie van je Persoonlijke Code toe en je ontvangt een digitale file via e-mail.

Een persoonlijke gechannelde Key Code is voor jou wanneer...

 ​

... je je wil wijden aan het pad van evolutie. Je zoekt naar nieuwe manieren om je ruimere potentieel te omarmen.

​... je klaar bent om je blinde vlekken te ontdekken.  Ze vormen obstakels die je afleiden van je pad, maar bevatten de parels van je ruimere wijsheid.

​... je ziel geïnteresseerd is in het zien van haar authentieke blauwdruk. Je voelt je klaar om je dieper met je ware natuur te verbinden.

​... je geïnspireerd bent door de technologie die Genetic Keycode Alchemy is.

bottom of page