top of page

Genetic Key Code Alchemy

Matter = Energy = Vibration = Movement = Spacetime - Luka Mancini

Karl Blossfeldt

Wat betekent Genetic Key Code Alchemy voor mij?

In 2017 ontmoette ik Ahneyah Yahrin. Ik had er geen idee van hoe haar aanwezigheid mijn leven zou veranderen. Als hoogfrequent medium staat Ahneyah, als bezielster van de Yahrin lineage, in direct contact met de bron of het stromen. Ze is de oprichtster van The Garden of Araina en ARACEAE, (the Araina Academy of Embodied Ascension for Evolution).

 

Als kunstenaar channelt en tekent ze 51 multidimensionale ‘tekeningen’ of ‘Codes’ gebaseerd op de elementaire bouwstenen van het leven.   Alles in onze realiteit, ook de 51 Codes, zijn terug te brengen tot een metafysische blueprint, zoals bijvoorbeeld de ‘Flower of Life’ blueprint. Maar Ahneyah brengt een upgrade in de gekende Sacred Geometrie. Ze voegt vrouwelijke creativiteit toe aan het mannelijke grid. Haar Codes balanceren de eenheid van het vrouwelijke en mannelijke principe in hun oneindig evenwichtige formaties. Deze upgrade heeft een enorme impact op diegene die mediteert en werkt met de Codes.

 

Genetic Key Code Alchemy vertaalt fundamentele schoonheid en evenwicht in tekeningen, klanken en bewegingen. De technologie herinnert de cellen van het lichaam aan hun ontstaan, waardoor ze op een meer zuivere frequentie vibreren. De snelle, hoge vibratie activeert de DNA ‘antennes’ en het ruimere potentieel.

 

Sinds 2018 werk ik dagelijks met deze Codes. Ze maken integraal deel uit van mijn leven. Doordat de vervreemdende afstand tussen mijn hoofd en mijn hart verkleint val ik steeds meer samen met essentie. Mijn mind is in rust, mijn hart open. Ik voel meer, zie meer, hoor meer; mijn zintuigen zijn wakker en alert. Voor mij is deze metafysische technologie het meest effectieve, diepgaande en pure werk dat ik ooit mocht ervaren. Het is mijn grootste wens dat deze technologie haar weg vindt naar een breder publiek.

Wat kunnen de Key Codes voor jou betekenen? 

 

Genetic Key Alchemy belichaamt het harmonische samen-mens-worden hier op aarde. Het weekt los wat niet langer nodig is. Energieën die niet langer dienen komen naar de oppervlakte om gezien te worden. Daarom kan de ervaring met deze Codes zowel zacht, euforisch, diep dankbaar als ongemakkelijk aanvoelen. Maar eenmaal je deze energieën erkend kan je ze accepteren in ruimere wijsheid en in ruimer bewustzijn.

 

Ik integreer Genetic Key Code Alchemy in mijn coachings, in The Upgrade en in Sound Alchemy. Ik lees Genetic Key Code Readings, een kans om dit werk van kortbij te ervaren.

bottom of page