top of page
Individuele Coaching

Ik zie je, ik hoor je, ik eer je

Je vraagt ​​je misschien af: "Wat doe ik hier?" of "Wat is mijn ware richting?" of “In welke wereld wens ik te leven?” Misschien voel je je vastgelopen of hoor je een diepe innerlijke roep, misschien beleef je een persoonlijke crisis. Je herinnert je dat het leven anders kan zijn en je bent nieuwsgierig. Je wenst het innerlijke pad te gaan en je-zelf, op jouw eigen manier, te (her)ontdekken en versterken.

 

Is dit iets voor jou?

 

  • Je bent op zoek naar je innerlijke stem, naar je eigen-wijsheid; je wil leren vertrouwen op je intuïtie.

  • Je verlangt tot rust te komen in jezelf; accepteren, leren genieten en het leven als een gift ontvangen.

  • Je wenst je unieke creativiteit opnieuw aan te wakkeren en te activeren.

  • Je hebt een droom, een visie die je echt graag in vervulling ziet gaan en je verlangt naar ondersteuning op je weg er naartoe.

  • Je ervaart vermoeidheid, gevoelens van depressie of verdriet en je wilt dit langzaam leren omplooien naar vreugde, openheid en licht.

  • Je wenst anders om te leren gaan met stress en angst.

  • Je hebt het moeilijk met grenzen en je verlangt hierin verandering.

  • Je perfectionisme verlamt je, waardoor je faalangst ervaart.

  • Je hebt te kampen met een dreigende of reeds aanwezige burn-out.

 

Wat kan een traject met mij voor jou betekenen?

 

Tijdens een creatief en ervaringsgericht coaching traject reik ik, naast gesprek, middelen aan die je helpen om je persoonlijke thema's in beeld en klank uit te drukken. Met diverse materialen, affirmatief werk en bijvoorbeeld je eigen stem, worden gevoelens, gedachten en ervaringen die moeilijk onder woorden te brengen zijn, zichtbaar, voelbaar en hoorbaar.

 

Ik begeleid je en bied je mijn volledige aanwezigheid en zachte steun. Je zal je veilig voelen en je kwetsbaar durven opstellen zodat je kunt verbinden met wat ongemakkelijk is. Je zal de moed en de kracht vinden om de wortels van je denken, je gedrag en je waarnemen te verkennen. Ik nodig je uit intiem te worden met wat je het meest vermijdt. Ik nodig je uit tot nederigheid zodat je met zachte ogen leert zien en voelen, leert accepteren en danken. Je leert jezelf openen voor een nieuwe dimensie van liefdevolle (h)eerlijkheid en licht, elke dag weer.​

'Ik sluit mijn ogen om te kunnen zien' - Paul Gauguin 

Praktisch
 
Een verdiepend traject bestaat uit vijf tot zeven sessies. Een sessie begint steeds met een meditatie en check-in. Alle aangeboden oefeningen worden individueel en op maat van jouw unieke noden afgestemd.
Je ziel wordt je gids, hierop leer je vertrouwen. Je meesterschap is het enige waar ik op focus.

Anderen over Individuele coaching

"Op haar eigen onnavolgbare wijze gidste Karen me langs mijn kleine en grote angsten, mijn ingebakken weerstanden en weigeringen, om te ontdekken dat creatief bezig zijn echt helemaal mijn ding is. Inspirerend coachend waar mogelijk en liefdevol sturend waar nodig slaagde ze erin om me te leren kijken naar en voelen van mijn goed verstopte talenten. Haar aanpak om niet alleen verbaal en schrijvend met dit traject aan de slag te gaan maar tegelijkertijd beeldende verwerkingsopdrachten te geven maakten het verschil. Inzichten en doen vormden voor mij de ideale combinatie om mijn twijfels te overwinnen. Nu, een jaar later, ben ik elke woensdagavond te vinden in een schilderatelier en start ik in een job die beter bij me aansluit." 

- Lieve Maesmans

 

bottom of page