Individuele coaching

Ik zie je, ik hoor je, ik eer je

Creatieve en ervaringsgerichte therapie is voor mensen die meer willen dan alleen maar praten. Niet enkel het verstand, maar ook het lichaam, gevoel, intuïtie en de verbeelding worden aangesproken. Door met materialen en stem te werken daag ik je uit om vorm en klank te geven aan persoonlijke thema’s. Gevoelens en ervaringen die moeilijk onder woorden te brengen zijn, worden plots heel zichtbaar, hoorbaar en tastbaar. 


“Wat heb jij nu, op dit specifieke moment nodig om te groeien?” Ik luister naar je verhaal, naar je vraag, naar je dromen. Ik ga met jou op ontdekkingsreis zodat ook jij je kan bevrijden van oude patronen die je vandaag belemmeren. Ik faciliteer een veilige ruimte voor jou om samen jouw waarheid te ontsluieren en verbinding te maken met jouw hart. Samen verkennen we de helende en transformerende mogelijkheden van jouw creatieve zelf. 


Een therapiesessie met mij begint met een meditatie, check-in, creatieve beeld*klanksessie en nabespreking. Alle aangeboden creatieve oefeningen worden op maat afgestemd, ieder persoon is uniek. Je hoeft helemaal niet te kunnen tekenen, schilderen of zingen, dit komt vanzelf. 


Ik ben bij je, ik bied je mijn volledige aanwezigheid, mijn zachte ondersteuning, zodat jij je reis van zelfhealing veilig kan aangaan. 

'Ik sluit mijn ogen om te kunnen zien' 
- Paul Gauguin 

  • Je bent zoekend,… naar jezelf en je innerlijke stem, je innerlijke wijsheid.

  • Je verlangt tot rust te komen in jezelf, meer te genieten en het leven te ontvangen.

  • Je wil je unieke creativiteit opnieuw aanwakkeren en activeren.

  • Je hebt een droom die je echt graag in vervulling ziet gaan en verlangt hierbij ondersteuning.

  • Je ervaart vermoeidheid, gevoelens van depressie en verdriet, je verlangt naar vreugde, openheid en licht.

  • Je wil anders leren omgaan met stress en angst.

  • Je hebt het moeilijk met grenzen en verlangt hierin verandering.

  • Je perfectionisme verlamt je, je ervaart faalangst.

  • Je hebt te kampen met een dreigende of reeds aanwezige burn-out.

Anderen over Individuele coaching

"Op haar eigen onnavolgbare wijze gidste Karen me langs mijn kleine en grote angsten, mijn ingebakken weerstanden en weigeringen, om te ontdekken dat creatief bezig zijn echt helemaal mijn ding is. Inspirerend coachend waar mogelijk en liefdevol sturend waar nodig slaagde ze erin om me te leren kijken naar en voelen van mijn goed verstopte talenten. Haar aanpak om niet alleen verbaal en schrijvend met dit traject aan de slag te gaan maar tegelijkertijd beeldende verwerkingsopdrachten te geven maakten het verschil. Inzichten en doen vormden voor mij de ideale combinatie om mijn twijfels te overwinnen. Nu, een jaar later, ben ik elke woensdagavond te vinden in een schilderatelier en start ik in een job die beter bij me aansluit." 

- Lieve Maesmans