top of page

Araina Immersion Course

" Humanity requires a new philosophy. Genetic Key Code Alchemy opens the
door to see what is beyond - within the ever evolving new paradigm - & assists in the embodiment of evolution, for the benefit of all that is. "

- AhnėYah Yahrīn

Als spaceholder binnen ARACEAE fasciliteer ik in het voorjaar van 2023 een ‘Araina Immersion Course’. Het online traject is ontworpen als een zes weken durend ritueel. Aan de hand van tien Genetic Key Codes begeleid ik je in het werk van Ahneyah Yahrin en word je ondergedompeld in haar reflecterende en uiterst verfijnde energie. Als pure essentie assisteert zij je door haar werk in het uitzuiveren, herbalanceren en upgraden van je lichaam en in het openen van je hart.

 

Door haar pure schoonheid wekt de ‘Immersion Course’ jouw schoonheid binnenin. Je erkent jezelf op een diep niveau. Je eert en respecteert jezelf, de ander en alles wat is.

 

 Wat mag je verwachten?

 

Het online traject bied je een lichte maar stevige houvast en begeleid je dagelijks in je innerlijke transformerende werk. Gedurende zes weken leiden de tien Genetic Key Codes en de mantras, prayers, meditaties, Ahneyah’s Quantum activerende teachings en haar werkboek, je naar een diepe innerlijke gronding en stabiliteit. Je voelt verbinding met een voortdurend groeiende stroom van zelfliefde, focus, creativiteit, harmonie en vrede.

 

Je ontvangt van mij een persoonlijke Genetic Keycode Reading. De Reading activeert en ondersteunt je ontwikkelingsproces naar je ruimere potentieel en naar het ontdekken van jouw blinde vlekken. De Reading wordt opgenomen zodat je ze opnieuw kunt beluisteren. Door het meermaals te beluisteren is er een diepere belichaming.

 

We ontmoeten elkaar wekelijks online. Mijn begeleiding geeft ruimte om je authentieke proces te delen, om anderen te inspireren en om samen deze diepere staat van Zijn en Worden te ervaren.

 

Het is geen éénmalig gebeuren. Als je in dit online traject stapt heb je levenslang toegang tot de Codes. Zo kan je het ritueel telkens opnieuw herhalen. Elke cyclus leidt naar een fijner trillingsniveau en naar vernieuwd en ruimer bewustzijn; de Codes dringen steeds dieper in het lichaam en in het trillen dat je bent door.

Dit traject is voor jou wanneer ...

 

… je een sterke roeping voelt om je leven te herwaarderen. Je verlangt naar een andere structuur en naar houvast om verder op te bouwen.

… je op zoek bent naar een puur ritueel dat je dagelijkse leven verdiept en verrijkt.

… je verlangt naar een diepere verbinding met je intuïtie, met je helder kanaal. 

… je verlangt naar innerlijke vrede.

… je jezelf spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek in balans wil voelen.

… je impasse voelt in je dagelijks leven. Je wilt je bevrijden uit de vicieuze cirkel van herhalende patronen.

… je meer vreugde en vrijheid wenst. 

… je wil groeien in bewustzijn en vastzittende, afscheidende en verslavende patronen loslaten. 

… je bent het beu om misleid en gemanipuleerd te worden door oude energieën. Je hunkert naar je ware zelf.

… je verlangt naar een gemeenschap van verwante zielen, naar een tribe die je hart steunt.

… je voelt dat je klaar bent om het geheel te dienen; je wenst begeleiding en helderheid op je weg.

…je bent nieuwsgierig om Diamond Consciousness te ervaren en een voorproefje te krijgen van de Diamond Genetic Keycodes.

Wil je meer informatie ontvangen over de start van de eerste groep voorjaar 2023?

Anderen over werken met mij

 "The Artist Way bij Karen volgen voelde voor mij als een duw(tje) in de rug om mijn eigen weg te vervolgen. Naast de duidelijke structuur die het boek aanreikt, heeft Karen zelf op een heel persoonlijke en - voor mij nieuw - sjamanistisch creatief therapeutische wijze een zeer ondersteunende begeleiding. Ik volgde de ‘rustige’ variant van tweewekelijkse bijeenkomsten waardoor ik de tussentijd goed kon gebruiken om de opdrachten te verwezenlijken en de vernieuwende inzichten te verteren. Ook nu nog, maanden na datum, werkt het aangegane proces bij mij gestaag door in de  alledaagse uitdagingen. Meer dan een aanrader om jezelf te ontdoen van ingelopen overtuigingen waar je nu voor goed komaf wil van maken zodat je je eigen plek -eindelijk- kan/mag innemen."

- Femke Dufloo

 

bottom of page